V2

Trinity V2

Vinisce – Trogir područje – Dalmacija – Hrvatska

Trinity V2

Specifikacije kuće

Svojstva imovine

1277m² Parcela

354m² Stambenog prostora glavna zgrada

Glavna zgrada

2 Glavne spavaće sobe s vlastitom kupaonicom & walk-in ormar

2 junior suite spavaće sobe s vlastitom kupaonicom

1 dnevni boravak s kaminom

1 Prostor za blagovanje & Kuhinja

1 Fitness & Prostor za saunu

1 WC za goste

1 Usluga & Tehnička soba

1 vanjska kuhinja

97M² Terasa

54M² grijani bazen

4 prostrana parkirna mjesta

1 spremište

Izgled & Opis

Ekskluzivna obalna rezidencija s pogledom na more u Viniscu, Hrvatska.

Predstavljamo vam V 2 – izuzetno remek-djelo suvremenog dizajna, smješteno u slikovitom primorskom gradiću Viniscu, Hrvatska. Ova izvanredna rezidencija, koju je osmislio renomirani hrvatski arhitekt Ante Vrban, nudi zaista jedinstveno iskustvo stanovanja. S impresivnim pogledom na more, vrhunskim pogodnostima i pažljivom pažnjom prema detaljima, V 2 predstavlja jedinstvenu priliku za zahtjevne kupce koji traže vrhunski luksuzan dom.

Smještena na prostranom zemljištu od 1.277 četvornih metara, V 2 prostire se na impresivnih 354 četvornih metara stambenog prostora koji je pažljivo oblikovan kako bi se maksimizirali udobnost i elegancija. Sa četiri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, ova rezidencija bez napora spaja privatnost s osjećajem prostranosti, omogućavajući vam da se opustite i uživate u ljepoti okolne prirode.

Iskusite luksuz u V 2 dok istražujete izvanredne značajke. Opustite se u modernom fitness i wellness prostoru koji vam pruža utočište za blagostanje i obnovu.
Učinite svoje trenutke opuštanja još ugodnijima u privlačnom, grijanom bazenu od 54 četvornih metara s integriranim Jacuzzi masažnim sustavom, dok uživate u mediteranskom suncu. Vanjska kuhinja pruža idealan prostor za uživanje u druženju, dok privatni parking nudi mjesta za četiri automobila, osiguravajući vam udobnost i sigurnost za vas i vaše goste.

Unutarnji dizajn V 2 je pravo umjetničko djelo i svjedoči o vizionarskom umijeću Ante Vrban-a. Kombinacija elegancije, funkcionalnosti i suvremene estetike pažljivo je osmišljena kako bi stvorila atmosferu sofisticiranog luksuza. Integracija najmodernije tehnologije pretvara V 2 u pametni dom koji vam omogućuje kontrolu nad sigurnosnim kamerama, sustavom grijanja, ventilacije i klimatizacije te drugim funkcijama bilo gdje u svijetu.

Svojom karakterističnom fasadom od autohtone kamene obloge, koja je upotpunjena reflektirajućim zrcalima, vanjski dizajn V 2  harmonično se uklapa u prirodno okruženje, pružajući vizualno impresivan dojam. Sa svoje uzvišene pozicije, V 2 pruža neusporediv panoramski pogled na azurno Jadransko more i očaravajuće otoke Drvenik Mali i Arkandel.

Lokacija V 2 je idealna za istraživanje okolice. U samo 45 minuta možete stići do fascinantnog grada Splita, šarmantnog starog grada Trogira za 30 minuta i luksuzne marine za jahte Marina za 15 minuta. Dodatno, Zračna luka Split udaljena je samo 30 minuta, pružajući vam praktičan pristup međunarodnim odredištima. Uživajte u blizini vrhunskih atrakcija i pogodnosti, istovremeno uživajući u udobnosti svog ekskluzivnog priobalnog skrovišta.

Za više informacija, kontaktirajte naš posvećeni prodajni tim kako biste dogovorili privatni obilazak.

Napomena: Završetak izgradnje planirano je za 2025. Svi navedeni detalji i specifikacije podložni su promjenama i potvrđivanju.